Specialist in Engels - Over ons

Seven Oaks is specialist in Engels en biedt sinds 2001 taaltrainingen op maat voor bedrijven en particulieren, en ondersteuning voor studenten. Tevens verzorgt Seven Oaks uitstekende vertalingen. Inge Weijman is eigenaar van Seven Oaks.

Learn & Grow is ons motto. Persoonlijke aandacht voor de leerwens van de cursist of leerling staat daarbij steeds centraal. Geen standaardmethodes, maar to-the-point trainingen/lessen die toegespitst zijn op datgene wat iemand wil verbeteren voor werk, studie, etc. Er wordt gewerkt in een ontspannen sfeer en aangepast tempo, waardoor vaardigheden in de Engelse taal flink kunnen verbeteren en het zelfvertrouwen groeit, en daarmee ook het plezier in gebruik van het Engels.

Inge Weijman

Inge Weijman, Taaltrainer Engels, Taal Assessor en Vertaler, studeerde aan de Hogeschool van Utrecht (B.Ed). Vervolgens rondde ze met succes de vertalersopleiding af aan de Hieronymus Hogeschool voor Vertalen te Utrecht en volgde een tolkenopleiding aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen te Utrecht. Inge is in het bezit van het Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE, C2, ‘exceptioneel niveau in het gebruik van de Engelse taal’) en is gecertificeerd Taal Assessor Engels (Itta, Universiteit van Amsterdam).
Inge is in staat om heel nauwkeurig te doorgronden wat iemands leerwens is en te bepalen welke aanpak daar het beste bij aansluit. Geen training of les is daardoor hetzelfde. Het merendeel van het materiaal dat gebruikt wordt tijdens een training of les wordt door haarzelf op maat ontwikkeld.  
Door zich o.a. te verdiepen in methodes voor faalangst-reductie en onderwerpen als hoog sensitiviteit, leer- en spraakproblemen, autisme, en de problematiek rondom dyslexie in combinatie met de Engelse taal kunnen de lessen nog meer op maat gemaakt worden. Naast haar werkzaamheden als taaltrainer en vertaalster heeft Inge uitgebreide werkervaring opgedaan in de zakelijke wereld in diverse functies waarbij de werktaal Engels was en er veel contact was met internationale klanten. Ze reisde in die functies o.a. naar Londen, New York en Boston.
       

Seven Oaks, de naam

Seven Oaks is een mooie plaats in de graafschap Kent, The Garden of England. Het betekent "Zeven Eiken". Eikenhout is betrouwbaar, veelzijdig hout. Het symboliseert de kwaliteit van de taaltrainingen en vertalingen. De bomen staan voor persoonlijke groei: van klein blaadje tot stevige tak.

Life Long Learning

Het is altijd goed om eigen kennis op te blijven frissen en verder uit te breiden. Daarom volgt Inge regelmatig zelf een training en maakt ze graag studiereizen, zoals o.a. naar Malta.
Referenties o.a:
- A. Hak Pipelines & Facilities B.V.
- Access Innovations B.V.
- Advado B.V.
- A2 Logistics Engineering B.V.
- BE-GE Seating B.V.
- Bequaam.com B.V.
- Bram van Tuyl Koel- en Vriestransport B.V.
- BSR Rivierenland
- Cargill Animal Nutrition B.V.
- Ceratec Technical Ceramics B.V.
- Chrystantenkwekerij Satter-Boender B.V.
- CJ Orchids B.V.
- Coldtex B.V.
- Crisal Glass Leerdam B.V.
- De Schans B.V.
- Domino's Pizza Netherlands B.V.
- Drumarkon International B.V.
- Dynatherm Zaltbommel
- E. van Wijk Logistics B.V.
- Eswee Inkomensbeheer
- Euromaster Nederland B.V.
- Gemeente Zaltbommel
- Heessen Yachts B.V.
- Henda Flowers B.V
- Hercuton B.V.
- Holland Water B.V.
- Insiders Online Den Bosch B.V.
- Jaguar Mode Eindhoven B.V. 
- Kreling Aardbeien B.V.
- Kwekerij Waalzicht B.V.
- Kwekerij De Westerbouwing B.V.
- Libbey Leerdam B.V.
- Mans Allure Gerbera B.V
- Neptune Marina B.V
- Oceanco Yachts B.V.
- Oerlemans Plastics B.V.
- Parkinson Vereniging Nederland
- Petrol Sign B.V.
- P & G Safety B.V.
- Pippel Lisianthus B.V.
- Prime Polymers B.V.
- Rabobank Nederland B.V.
- RAVAS B.V.
- Remia C.V Den Dolder
- Rijk de Jongh Flowers Tuil B.V.
- Securitas B.V.
- SER (Sociaal Economische Raad)
- Slagerijen Kaldenberg BV
- Smart Group Vught B.V.
- Stichting Woord en Daad
- The Greenery B.V.
- Talen Tools B.V.
- Transfer Solutions B.V.
- Tronox Pigments B.V.
- Van den Berg Hardhout B.V.
- Van Doorn Geldermalsen B.V.
- Van Helvoort Chrysanten B.V.
- Van Hoften Installatietechniek B.V.
- Van Wanrooij Keuken, Badkamer en Tegel Warenhuys B.V.
- Van Wanrooij Bouw en Ontwikkelinmg B.V.
- Vitaflor B.V,
- Volvo Nederland B.V.
- WoonTheater B.V.
- Yamaha Motors Europe B.V.
- Zwaluw Reizen B.V.

Docenten van: CBS De Wegwijzer Nederhemert, CBS De Regenboog Nieuwaal, CBS De Hoeksteen Wijk en Aalburg, CBS Juliana van Stolbergschool Poederoijen, OBS Jan Harmenshof Geldermalsen.

Studenten van: Avans, Fontys, Koning Willem I College, Schoevers, Helicon, Cambium College, De Waard, Altena College, Gomarus, Linge College Tiel, Stedelijk Gymnasium, Prinsentuin College Andel en Breda, Willem van Oranje College, Ds. Pierson College, Sancta Maria Mavo, Rodenburg College, LOI, NCOI, NHA, Christelijke Hogeschool Ede, Fortes Lyceum Gorinchem, Hoornbeeck College Amersfoort, NHTV Breda, Ida Gerhardt Academie, Lek en Linge Culemborg, IVA Driebergen, Business School Notenboom, TMO Fasion Business School Doorn