Business English

Seven Oaks biedt persoonlijke begeleiding op maat om uw vaardigheden te verbeteren. Geheel gebaseerd op uw werksituatie en instapniveau.
  •  Spreekvaardigheid, uitspraak & intonatie 
  • Telephone English
  • Email English, zakelijk schrijven
  • Grammatica, zinsopbouw 
  • Woordenschat uitbreiden
  • Presenteren
* Individueel ERK A1 (beginner) - C1 (vergevorderd)
Beter en met meer vertrouwen Engels spreken en schrijven voor uw werk? Grammatica en woordenschat opfrissen en uitbreiden? Of moet u bijv. een presentatie geven in het Engels en wilt u deze doornemen op inhoud en uitspraak? Kies dan voor een individuele training. De inhoud van de lessen wordt geheel toegespitst op datgene wat u wilt verbeteren. (Klanten die hier voor kozen zijn werkzaam in veel verschillende functies en branches. Ook ideaal bij een persoonlijk ontwikkelbudget.)

* Company training (ERK A1 (beginner) - C1 (vergevorderd)
Heeft u personeel dat veel samenwerkt met anderstalige collega's of klanten. Kan hun Engels beter? Kies dan voor een praktische company training: kleine groepjes, inhoud geheel gebaseerd op taalsituaties op de werkvloer. 
(Klanten die hier voor kozen zijn o.a. actief in de logistiek, transport, bouw, productie, metaal en keuken- en badkamerverkoop. Vaak is er een subsidieregeling per branche beschikbaar voor training van personeel.)

Voor meer informatie of een prijsopgave, neemt u dan contact met ons op.
"Wij vonden de maatwerk training Business English erg zinvol en de onderwerpen die aan de orde kwamen kunnen we nu in de praktijk brengen. Het converseren tijdens de les werkte erg goed om vrijer te worden. Bijzonder positief ervaren dus, daarvoor onze hartelijke dank!"

scriptiejpg
"De praktische taaltraining was erg handig en leuk. Doordat we de situaties hebben geoefend van mijn werk kan ik nu beter instructies geven in het Engels. Bedankt!"    

Annuleringsvoorwaarden Taaltrainingen

Annuleren dient minimaal 24 uur voorafgaand aan de geplande les telefonisch of schriftelijk te gebeuren. Indien te laat wordt afgemeld, dan wordt de les als gegeven beschouwd en wordt deze in rekening gebracht. De training dient uiterlijk 1 jaar na de eerste lesdatum te zijn afgerond. De lessen die na die tijd nog openstaan komen dan te vervallen.