Business English

Seven Oaks biedt persoonlijke maatwerk begeleiding om vaardigheden in het Engels tijdens het werk te verbeteren: to-the-point en geheel gebaseerd op uw werksituatie en instapniveau. Er wordt gewerkt in een ontspannen sfeer met ruime gelegenheid om dingen in te brengen waar u vragen over heeft of waar u op dat moment extra aan wilt werken. 

Aanbod
* Individueel ERK A1 - C1 
Maatwerk training toegespitst op uw persoonlijke situatie en niveau.  Duur: met 20 uur individuele training kan men over het algemeen een goede stap maken. Na evaluatie kan aansluitend een vervolgtraject volgen. Investeringsindicatie voor 20 uur: € 1.295 ex. btw inclusief lesmateriaal en bewijs van deelname. Ideaal bij een persoonlijk ontwikkelbudget. De lesuren zijn flexibel in overleg in te plannen.

* Praktische Company training ERK A1 - C1 - kleine groepen

Heeft u personeel dat regelmatig Engels nodig heeft op de werkvloer? Tijdens een maatwerk training wordt praktisch geoefend met inhoud die geheel gebaseerd is op de praktijk in uw bedrijf. Kleine groepjes en beperkt aantal sessies, bijv. 3 x 1,5 uur. Lesmateriaal op maat. Deelnemers ontvangen na afloop een bewijs van deelname. Investeringsindicatie: Ca. €55 ex btw p.p. per uur.

Hoe werkt het?
Stuur een email en geef kort aan waar u aan zou willen werken. We nemen dan z.s.m. contact met u op. Vervolgens wordt tijdens een kennismakingsgesprek in kaart gebracht waar u of uw team aan wil werken. Samen bekijken we welke aanpak het beste aansluit en op basis van ons gesprek wordt een voorstel voor de training samengesteld.

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
"Wij vonden de maatwerk training Business English erg zinvol en de onderwerpen die aan de orde kwamen kunnen we nu in de praktijk brengen. Het converseren tijdens de les werkte erg goed om vrijer te worden. Bijzonder positief ervaren dus, daarvoor onze hartelijke dank!"

095sg Linkedin Seven Oaks-4jpg
"De praktische taaltraining was erg handig en leuk. Doordat we de situaties hebben geoefend van mijn werk kan ik nu beter instructies geven in het Engels. Bedankt!"    

Annuleringsvoorwaarden Taaltrainingen

Annuleren dient minimaal 24 uur voorafgaand aan de geplande les telefonisch of schriftelijk te gebeuren. Indien te laat wordt afgemeld, dan wordt de les als gegeven beschouwd en wordt deze in rekening gebracht. De training dient uiterlijk 1 jaar na de eerste lesdatum te zijn afgerond. De lessen die na die tijd nog openstaan komen dan te vervallen.