Business English

Seven Oaks biedt persoonlijke begeleiding op maat om vaardigheden in de Engelse taal te verbeteren. To-the-point en geheel gebaseerd op uw werksituatie en uw instapniveau. Er wordt gewerkt in een ontspannen sfeer met ruime gelegenheid om dingen in te brengen waar u vragen over heeft of waar u op dat moment extra aan wilt werken. 
  • Spreekvaardigheid
  • Telephone English
  • Email English
  • Grammatica, zinsopbouw 
  • Woordenschat uitbreiden
  • Presenteren
Hoe werkt het?
Tijdens een kennismakingsgesprek wordt in kaart gebracht waar u aan wilt werken. Samen bekijken we wat het beste bij uw wensen aansluit en op basis van het gesprek wordt een voorstel voor de training samengesteld.

De mogelijkheden: individueel of in een kleine groep

* Individueel ERK A1 (beginner) - C1 (vergevorderd)
Een training die helemaal is toegespitst op uw situatie en niveau, en liever niet in een groep? Kies dan voor een individuele training. U ontvangt na afloop een bewijs van deelname. Ideaal bij een persoonlijk ontwikkelbudget.

* Praktische Company training (ERK A1 (beginner) - C1 (vergevorderd)

Heeft u personeel dat veel samenwerkt met anderstalige collega's of klanten en kan hun Engels beter,? Kies dan voor een praktische to-the-point company training: kleine groepjes, inhoud geheel gebaseerd op taalsituaties op de werkvloer, beperkt aantal sessies. En er wordt gewerkt in een ontspannen sfeer. Deelnemers ontvangen na afloop een bewijs van deelname.
Klanten die hier voor kozen zijn o.a. actief in de logistiek, transport, bouw, productie, metaal en sales. Vaak is er een subsidieregeling per branche beschikbaar voor training van personeel.

Voor meer informatie of een prijsopgave, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
"Wij vonden de maatwerk training Business English erg zinvol en de onderwerpen die aan de orde kwamen kunnen we nu in de praktijk brengen. Het converseren tijdens de les werkte erg goed om vrijer te worden. Bijzonder positief ervaren dus, daarvoor onze hartelijke dank!"

095sg Linkedin Seven Oaks-4jpg
"De praktische taaltraining was erg handig en leuk. Doordat we de situaties hebben geoefend van mijn werk kan ik nu beter instructies geven in het Engels. Bedankt!"    

Annuleringsvoorwaarden Taaltrainingen

Annuleren dient minimaal 24 uur voorafgaand aan de geplande les telefonisch of schriftelijk te gebeuren. Indien te laat wordt afgemeld, dan wordt de les als gegeven beschouwd en wordt deze in rekening gebracht. De training dient uiterlijk 1 jaar na de eerste lesdatum te zijn afgerond. De lessen die na die tijd nog openstaan komen dan te vervallen.