Bijles

Ben je op zoek naar gedegen hulp bij je Engels voor school of studie? Inge Weijman is een gediplomeerde, ervaren docent, waaronder ook met leerlingen met autisme, ADHD, ADD en dyslexie. Vragen over bijv. grammatica, huiswerk, lees- en schrijfvaardigheid, een presentatie, examen of scriptie? In een ontspannen sfeer richt zij zich samen met jou op datgene waar jij moeite mee hebt en wat jij wilt verbeteren. Dat kan in de lespraktijk in Gameren of online.
In het kort: Geen groepen of onpersoonlijke online methodes, maar fijne professionele individuele maatwerk begeleiding.

Hoe werkt het?

Stuur een appje of een email. Bellen kan natuurlijk ook. Geef aan waaraan je wilt werken en dan plannen we samen een les in. Een les duurt 60 minuten (44 euro). Betalen kan cash of via een tikkie.

Soms kunnen een paar lessen al voldoende zijn om op eigen kracht weer vol vertrouwen verder te kunnen. Je neemt dan gewoon weer contact op als je merkt dat het weer nodig is.

Brugklassers & Engels

Brugklassers vinden Engels soms moeilijker dan de andere talen. Bij Frans en Duits begin je bij “nul” en kun je meestal gemakkelijk meekomen. Maar voor Engels wordt er een bepaald instapniveau verwacht op basis van het Engels dat op de basisschool geleerd wordt. Wanneer de basis niet goed is kun je een achterstand opbouwen die frustrerend werkt en die je steeds maar blijft achtervolgen, ook bij vervolgstudies of later in een baan. Het is daarom verstandig om al in een vroeg stadium actie te ondernemen d.m.v bijles.


Annuleringsvoorwaarden Bijles

Annuleren dient minimaal 24 uur voorafgaand aan de geplande les telefonisch of schriftelijk te gebeuren. Indien te laat wordt afgemeld, dan wordt de les als gegeven beschouwd en wordt deze in rekening gebracht.
"Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Inge neemt echt de tijd voor je. Ik raad iedereen aan die Engels bijles nodig heeft, om naar Inge te gaan. Je niveau van het Engels gaat omhoog en je krijgt ook vertrouwen in je eigen kunnen. Bedankt voor je hulp, Inge!"
"Ik wil even terugkoppelen dat mijn zoon helemaal blij en enthousiast thuis kwam, want hij snapte eindelijk een keer zijn grammatica, wist nu hoe hij zijn stones moest leren etc."