Bijles

Seven Oaks biedt individuele bijles voor studenten onder begeleiding van Inge Weijman. Inge is een gediplomeerde, ervaren docent, waaronder ook met leerlingen met autisme, ADD en dyslexie.
  • KB, TL, Havo en VWO leerlingen
  • MBO studenten
  • HBO studenten
  • Ondersteuning bij scripties
Persoonlijk en op maat
In een ontspannen sfeer richten we ons op datgene waar jij moeite mee hebt en wat jij wilt verbeteren, bijv. grammatica, leesvaardigheid, oefenen voor een toets of examen. Dat kan in de lespraktijk in Gameren of online. Soms kunnen een paar lessen al voldoende zijn om op eigen kracht weer vol vertrouwen verder te kunnen!

Hoe werkt het?

Stuur een appje of een email. Bellen kan natuurlijk ook. Geef aan waaraan je wilt werken en dan plannen we samen een les in. Een les duurt 60 minuten (44 euro). Betalen kan cash of via een tikkie.

Brugklassers & Engels

Brugklassers vinden Engels soms moeilijker dan de andere talen. Bij Frans en Duits begin je bij “nul” en kun je meestal gemakkelijk meekomen. Maar voor Engels wordt er een bepaald instapniveau verwacht op basis van het Engels dat op de basisschool geleerd wordt. Wanneer de basis niet goed is kun je een achterstand opbouwen die frustrerend werkt en die je steeds maar blijft achtervolgen, ook bij vervolgstudies of later in een baan. Het is daarom verstandig om al in een vroeg stadium actie te ondernemen d.m.v bijles.

Annuleringsvoorwaarden Bijles

Annuleren dient minimaal 24 uur voorafgaand aan de geplande les telefonisch of schriftelijk te gebeuren. Indien te laat wordt afgemeld, dan wordt de les als gegeven beschouwd en wordt deze in rekening gebracht.
"Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Inge neemt echt de tijd voor je. Ik raad iedereen aan die Engels bijles nodig heeft, om naar Inge te gaan. Je niveau van het Engels gaat omhoog en je krijgt ook vertrouwen in je eigen kunnen. Bedankt voor je hulp, Inge!"
"Ik wil even terugkoppelen dat mijn zoon helemaal blij en enthousiast thuis kwam, want hij snapte eindelijk een keer zijn grammatica, wist nu hoe hij zijn stones moest leren etc."