Bijles

Seven Oaks biedt persoonlijke, individuele begeleiding voor studenten.
  • KB, TL, Havo en VWO leerlingen
  • MBO studenten
  • HBO studenten 
Geen traditionele huiswerkbegeleiding, maar persoonlijke begeleiding door een professionele en ervaren docent. In een ontspannen sfeer richten we ons op datgene waar jij moeite mee hebt en wat jij wilt verbeteren.  
Soms kunnen een paar lessen al voldoende zijn om op eigen kracht weer vol vertrouwen verder te kunnen! 

Flexibel in te plannen, ervaring met o.a. dyslexie, autisme, lees- en spraakproblemen. 

Brugklassers & Engels

Brugklassers vinden Engels soms moeilijker dan de andere talen. Bij Frans en Duits begin je bij “nul” en kun je meestal gemakkelijk meekomen, maar voor Engels wordt er een bepaald instapniveau verwacht op basis van het Engels dat op de basisschool geleerd wordt. Wanneers de basis niet goed is kun je een achterstand opbouwen die frusterend werkt en die je steeds maar blijft achtervolgen, ook bij vervolgstudies of later in een baan. Het is daarom verstandig om al in een vroeg stadium actie te ondernemen d.m.v bijles.


Annuleringsvoorwaarden Bijles

Annuleren dient minimaal 24 uur voorafgaand aan de geplande les telefonisch of schriftelijk te gebeuren. Indien te laat wordt afgemeld, dan wordt de les als gegeven beschouwd en wordt deze in rekening gebracht.
"Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Inge neemt echt de tijd voor je. Ik raad iedereen aan die Engels bijles nodig heeft, om naar Inge te gaan. Je niveau van het Engels gaat omhoog en je krijgt ook vertrouwen in je eigen kunnen. Bedankt voor je hulp, Inge!"
"Ik wil even terugkoppelen dat mijn zoon helemaal blij en enthousiast thuis kwam, want hij snapte eindelijk een keer zijn grammatica, wist nu hoe hij zijn stones moest leren etc."