Engels leren of verbeteren

Engels kom je overal tegen: op het werk, tijdens een studie, op vakantie, als er  (klein)kinderen in het buitenland wonen...  Een goede beheersing van het Engels maakt communiceren een stuk gemakkelijker en leuker. Seven Oaks helpt u graag uw vaardigheden in het Engels te verbeteren.
  • Spreekvaardigheid
  • Schrijfvaardigheid
  • Grammatica
  • Luistervaardigheid
  • Meer zelfvertrouwen
De lessen vinden plaats in een ontspannen sfeer en aangepast tempo. Er is ook altijd veel aandacht voor spreekvaardigheid. Hierdoor wordt u vrijer in het taalgebruik, voelt u zich steeds zelfverzekerder en neemt het plezier in het gebruik van het Engels toe.

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op via email of app. Bellen kan natuurlijk ook. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt in kaart gebracht wat uw niveau is en waar u graag aan zou willen werken. Samen bespreken we welke aanpak of methode hier het beste bij aansluit. Op basis van het gesprek wordt een voorstel samengesteld. 

Annuleringsvoorwaarden Taaltrainingen

Annuleren dient minimaal 24 uur voorafgaand aan de geplande les telefonisch of schriftelijk te gebeuren. Indien te laat wordt afgemeld, dan wordt de les als gegeven beschouwd en wordt deze in rekening gebracht. 

"Ik wil je bedanken voor de bijzonder prettige, leerzame en ontspannen lessen. Ik heb er veel van opgestoken!"