Engels leren of verbeteren

Seven Oaks helpt je graag om jouw vaardigheden in het Engels te verbeteren d.m.v. individuele (of in duo's) privélessen op maat met materiaal dat aansluit bij jouw niveau en interesses. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor spreekvaardigheid. Hierdoor wordt je vrijer in het Engels, voel je je zelfverzekerder en neemt het plezier in het gebruik van het Engels toe. 

Hoe werkt het?
Neem vrijblijvend contact op via email of app. Bellen kan natuurlijk ook. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen welke aanpak of methode het beste aansluit bij jouw leerwens. Op basis van het gesprek wordt een voorstel samengesteld. Duur: per uur of op basis van een lessenreeks. De lessen zijn flexibel in overleg in te plannen. Kostenindicatie: € 50 per uur incl. lesmateriaal op maat.

NIEUW: Conversatie Engels - Tea Talks

Liever converseren in een kleine groep om gemakkelijker in het Engels te kunnen spreken? Kies dan voor gevarieerde Tea Talks conversatielessen in onze lesruimte in Gameren. 

Twee groepen: Elementair (A2 en B1 niveau) en Gevorderd (B1+ en hoger). De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1 uur. Kosten: € 80,00 p.p per cursus incl. materiaal (en tea & coffee). 

Data 2023: 28.09, 05.10, 12.10, 26.10, 02.11 en 09.11, tijd: 18.45-19.45 beginners en 20.00-21.00 uur gevorderden. *Mocht je deze data niet kunnen, maar wil je wel starten, geef het dan aan, dan kan bij voldoende deelname een andere groep worden gestart.

Let's get started! Neem contact op en maak een afspraak voor een intakegesprekje om je niveau te bepalen.


Annuleringsvoorwaarden Taaltrainingen

Annuleren dient minimaal 24 uur voorafgaand aan de geplande les telefonisch of schriftelijk te gebeuren. Indien te laat wordt afgemeld, dan wordt de les als gegeven beschouwd en wordt deze in rekening gebracht. 

"Ik wil je bedanken voor de bijzonder prettige, leerzame en ontspannen lessen. Ik heb er veel van opgestoken!"