Ervaringen en Reacties

Patricia, HR Manager: "Mijn HR meeting in Keulen is prima verlopen. Ik kon me goed verstaanbaar maken en voelde me veel beter op mijn gemak. Kortom de lessen Engels werpen haar vruchten af. Dank daarvoor Inge!"

Marjan, therapeut: "In de aanloop naar een internationaal examen heb ik contact gezocht met Inge om mijn Engels op te frissen en te verstevigen. Het eerste contact met Inge verliep al erg prettig. Korte lijnen, duidelijke afspraken en goed aansluitend bij wat ik nodig had. Gedurende het traject is dit steeds zo gebleven. Inge kan snel schakelen, begrijpt goed wat er nodig is, handelt hierna en heeft mijn Engels een goede boost gegeven. Dankjewel Inge voor je goede begeleiding en kundigheid!" 

Leonie, Binnendienstmedewerker: "Ik wilde graag mijn Engels verbeteren omdat ik daar in mijn werk veel mee te maken heb. Inge heeft dit heel gericht en op maat aangepakt. Het is erg prettig om 1-op-1 les te krijgen zodat je een snelle groei kunt maken in relatief korte tijd. Inge is een fijne docent die snel doorziet wat er bijgespijkerd moet worden en waar de kennis voldoende is. Het studiemateriaal is een goede aanvulling op de lessen en voor thuisstudie. Kortom: ik ben erg tevreden over de training die ik heb gehad en over de stappen die ik heb kunnen zetten."

Van den Berg Hardhout B.V: "Ideaal zo’n ‘Bootcamp English! Ondanks het toch wel grote niveauverschil binnen ons groepje, wist Inge daar perfect op in te spelen en gaf zij elke deelnemer op een prettige manier voldoende aandacht. De opdrachten en het lesmateriaal lokten uit tot interessante gesprekken. Grammatica is weer even opgefrist. En de woordenlijst toegespitst op onze hardhoutbranche gaat zeker nog van pas komen. Al met al een nuttige maar ook leuke dag, ook goed voor teambuilding!"

Deborah, student: "De 1-op-1 lessen zijn heel erg persoonlijk en daardoor ook heel effectief omdat Inge haar lessen aanpast op wat jij nodig hebt. Daardoor blijven deze bijlessen helpen bij het verbeteren van mijn Business Engels, resulterend in goede cijfers!"

Arnold, Engels met meer vertrouwen: "Jarenlang heb ik (bijna 55 jaar oud) mijn Engels verwaarloosd, hoewel ik het na mijn schoolloopbaan vrij goed kon. Geleidelijk was ik steeds meer in verlegenheid geraakt om Engels te spreken, ik kon me moeilijk in het Engels uitdrukken. Tijd voor verandering dus. Ik nam contact op met Inge Weijman om na te gaan of zij mij zou kunnen helpen. Ik was vrij snel gerustgesteld. Dat komt door de manier waarop ze informeel en gemoedelijk les geeft, maar dat ook kordaat en goed voorbereid doet. Ze stemt het lesprogramma af op mijn wensen en behoeften, kijkt naar het bij mij passende niveau, zorgt voor interessante inhoud die aansluit bij mijn leven en werk, en gebruikt variërende methoden (spreken, luisteren, lezen, schrijven) om daarmee telkens weer een boeiende les te verzorgen. En tot slot, het is zonder meer leuk om met Inge in het Engels te spreken over dingen uit het alledaagse leven, om grapjes te maken, maar ook om over serieuze onderwerpen van gedachten te wisselen. Kortom, ik ben heel content dat ik les volg bij Inge. En ze heeft ervoor gezorgd dat ik geleidelijk aan mijn zelfvertrouwen terug vond om Engels te spreken."

Bas, student: "Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Inge neemt de tijd voor je en de lessen zijn altijd erg gezellig. Ik raad iedereen aan die Engels bijles nodig heeft, om naar Inge te gaan. Je niveau van het Engels gaat omhoog en je krijgt ook vertrouwen in je eigen kunnen. Bedankt voor je hulp, Inge!"

Daniel, HBO: "Ik volg een HBO (sport) communicatie opleiding aan het Fontys in Tilburg. Tijdens mijn eerste jaar liep ik vast op Engels. Een grammatica tentamen haalde ik in eerste instantie niet, maar na bijles van Inge heb ik voor het hertentamen een 7 gehaald! Ook had ik moeite met Engels lezen. Voor dit tentamen had ik ook een herkansing. Dit was mijn laatste kans om mijn Propedeuse te halen. Uiteindelijk haalde ik dankzij de fijne bijlessen van Inge en de planning die we gemaakt hadden voor zelfstudie een 8! Het heeft mij echt ontzettend goed geholpen en ik kan iedereen de bijlessen aanraden. Inge is een fijne docent en persoon om mee samen te werken."

2 Receptionistes: "Wij vonden de training Telephone English erg zinvol en de onderwerpen die in de les aan de orde kwamen kunnen we nu in de praktijk brengen. Het converseren in de les werkte goed om vrijer te worden aan de telefoon. Heel positief ervaren dus, daarvoor onze hartelijke dank!"

Erik, planner: "Ik werk bij een internationaal transportbedrijf. We hebben veel te maken met buitenlandse klanten. Nu liep ik elke dag weer tegen het probleem aan dat ik de Engelse taal heel slecht spreek en dus moest ik opzoek naar een cursus om dit te verbeteren. Toen kwam ik bij Seven Oaks terecht via een collega. Ik kreeg 1 op 1 les en dat beviel me erg goed, de manier van les geven is heel duidelijk, je moet zo veel mogelijk Engels spreken in de lessen waardoor je het spreken machtiger wordt en minder onzeker bent als je de Engelse taal moet gaan spreken met klanten. Ik heb veel geleerd en kan nu veel makkelijker communiceren met mijn klanten. Seven Oaks is een echte aanrader! "

In-house groepstraining bij overheidsinstelling: "We hebben o.a. veel specifieke woorden geleerd en de grammatica opgefrist. We voelen ons nu een stukje zelfverzekerder in het Engels. We vonden de lessen erg leuk en gezellig. Bedankt!"

Ineke, NHA doktersassistente: "Ik heb mijn Engels gehaald! Dat was boven verwachting. De goede hulp die ik van Inge heb gehad heeft daar zeker toe bijgedragen."

Richard, Technisch trainer: "In een aantal lessen hebben we hard gewerkt aan spreekvaardigheid en grammatica. Naast de leerzame 1 op 1 lessen heeft Inge mij ook goede handvatten gegeven voor zelfstudie. Inmiddels heb ik het eerste deel erop zitten en ben zeer tevreden. Mijn persoonlijke leerdoelen heb ik bereikt waardoor ik me een stuk comfortabeler voel en professioneler over kom als ik voor een groep sta. Wellicht dat ik in de toekomst nog een aantal lessen ga doen om mijn schrijfvaardigheid bij te schaven. Thanks Inge!"

Manon, MBO: Inge geeft les op maat, dat wil zeggen dat ze kijkt naar wat het doel is en past haar lessen daar op aan. Ik vind dit persoonlijk heel fijn. Verder geeft ze goede uitleg en heeft veel lesmaterialen en geeft goeie tips waar je ook echt iets aan hebt. Als ik weer Engels krijg op mijn vervolgopleiding kom ik zeker weer bij Inge terug."

Wim, Engels opfrissen: "Door alleen mijn “schoolengels” was er een drempel om Engels te spreken tijdens de vakanties. Ik schaamde mij voor mijn gebrekkige Engels en de spreekvaardigheid. Samen met Inge heb ik gekeken wat ik wilde bereiken en hierop werd de lesstof aangepast. Twee winterseizoenen heb ik nu les gehad en veel geleerd. Door de leuke manier van lesgeven, heb ik een grote stap gemaakt en is mijn angst en schaamte verdwenen. Inge Dank je wel!!"

Johan, Avans Hogeschool: "De privélessen die ik bij Inge heb gevolgd heb ik als heel prettig en leerzaam ervaren. Tijdens het eerste gesprek hebben we samen besproken wat mijn niveau is en waar ik naartoe wilde werken en welke manier het beste bij mij paste om dat doel te bereiken. De lessen kon ik heel flexibel inplannen. Ik kon zelf materiaal meenemen naar de les gericht op maatschappelijk werk of Inge had zelf leuke en passende opdrachten die ik kon maken. Daarbij leerde je op een leuke en gezellige manier snel op passend niveau Engels schrijven en spreken."

Elianne, MBO: " Super bedankt voor alle hulp. Ik heb er heel erg veel aan gehad. Ik heb de lessen als heel goed ervaren en ik heb al mijn examens voor Engels gehaald. Zonder de lessen was dat waarschijnlijk heel anders afgelopen. Het is echt een aanrader om bij u Engelse lessen te volgen! Dank je wel!!!!"

Maarten, 6 VWO: " Voordat ik met de lessen begon was het niveau van mijn tekstverklaren erg laag. Ik had geen idee hoe ik zoiets moest aanpakken. Toen ik met Inge hieraan ging werken zijn we vrijwel helemaal opnieuw begonnen en van daaruit hebben we het kunnen uitbouwen naar een hoger niveau. Tijdens de lessen had ze erg goed door waar m'n probleem lag en hoe ze daarop moest inspelen. Dit was erg fijn want hierdoor kon ik direct mijn eigen teksten weer verbeteren en had ik ook eerder door wat ik fout deed. Ook het Engels luisteren, wat ik eerst moeilijk vond, heeft ze op deze manier bij me weten te verbeteren."

Carlijn, Schoevers: " Na mijn eerste bijles wist ik meteen dat het goed zou komen. Door de goede uitleg snapte ik het veel beter dan ooit tevoren. Ik ben elke week bij Inge geweest. Aan de hand van mijn schoolprogramma keken we wat we met bijles we gingen doen. Dit vond ik erg fijn. Door de vele duidelijke aantekeningen die ik heb gemaakt, snapte ik de lessen op school ook veel beter. Niet alleen de goede lessen vond ik fijn, maar het was ook heel prettig dat Inge mij gerust stelde. Ik was nogal vaak onzeker en was altijd 'bang' om een Engelse toets te maken. Dit gevoel is nu helemaal weg! Inge, hartelijk bedankt voor de ontzettend fijne lessen! "

Rosanne, 5 Havo:
"Halverwege Havo 5 ben ik naar Inge gegaan. We hebben aan mijn spreekvaardigheid en leesvaardigheid gewerkt. Uiteindelijk heb ik een 7 gehaald voor mijn examen Engels. Zonder de hulp van Inge was mij dat nooit gelukt! Heeeel erg bedankt, Inge!!! Dus als je moeite hebt met Engels kan ik het je zeker aanraden om naar Inge te gaan voor bijles."

Mieke, LOI doktersassistente: "Inge heeft veel goede tips gegeven. Ik heb het examen de eerste keer gehaald, met een 7! Ik ben ontzettend blij dat ik bijles heb genomen, want de lessen waren gezellig en ik ging met zelfvertrouwen mijn examen in. Inge, bedankt!"

Marieke, 4 VMBO-KB: "Omdat ik Engels nogal moeilijk vind had ik vaak onvoldoendes voor toetsen die ik op school kreeg. Ik heb na een tijdje bijles genomen. Ik heb hier heel veel aan! Bij mij werken de bijlessen echt heel goed en dat is erg fijn omdat ik nu ook in het examenjaar zit zo krijg je meer zekerheid over je Engels en mijn examen."

Corina, 6 VWO: "Ik ben erg blij dat ik bij Inge terecht ben gekomen, ze helpt me met alle vragen en zorgt ervoor dat ik het leuk vind om de Engelse taal te leren, waardoor de ontwikkeling nog sneller gaat!"